السبت، 28 فبراير 2009

مخلل طماطم

المقادير:

5 كيلو طماطم صغيرة– خل

ثلاثة فصوص ثوم – كوب ملح – نصف كوب فلفل احمر

– ملعقة كبيرة كزبرة ناشفة مطحونة –ماء

الطريقة :
1- ينظف الطماطم وينشف من الماء وتبقى حباته كاملة
2- – تقطع الطماطم اربعة اجزاء دون فصلها عن بعض
3- – نضع الثوم والملح والكزبرة والفلفل الأحمر على بعض
4-
– احشي الطماطم بالخلطة
5– رصي الطماطم فى البرطمان جيدا
6- ضعى الخل بعد حوالى ربع ساعة
7– اتركي المخلل مدة أسبوع أو أسبوعين ويكون جاهز للأكل .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق